Hosszú csend után

 2010.04.12. 22:19

Kissé sokáig hallgattam, sikerült kihagynom a komplett március hónapot, de most igyekszek valami értékelhető írást összehozni és összefoglalni a kiesett időszak eseményeit.

Kezdeném azzal, hogy végre elkezdődött a tavaszi szezon a Nógrád megyei II. osztály Nyugati csoportjának bajnokságában, már túl is vagyunk azóta 4 meccsen, mérlegünk 2-1-1 (ja, a Nagyoroszi HBBSE csapatát "erősítem"), viszont a gólarányunk siralmas, 4-6 ezeken a meccseken (összesítésben +2), bár ebben jelentős szerepet játszik a Nőtincstől elszenvedett hazai 5:0-s vereség. Sajnos nagyon alacsony százalékkal használjuk ki a helyzeteket, ami mindig visszaüt a meccseken, legutóbb ez pontvesztésben nyilvánult meg Diósjenőn, ahol 1:1-re végeztünk, holott 2-3 góllal kellett volna nyernünk. Jómagam változó mennyiségű időt töltök a pályán, eddig összesen 155 percet játszottam tavasszal  (a helyzetem pikantériája, hogy az edzőm az édesapám...). A tabellán az ötödik helyet foglaljuk el jelenleg, hétvégén pedig a velünk azonos pontszámmal álló Őrhalom csapatát fogadjuk hazai pályán. Izgalmas meccsnek ígérkezik...

A focin kívül robog a meló is ezerrel, hétvégén vettem részt egy vezetői előkészítő szemináriumon, ami a Ramada Resort Hotelben volt Pesten. A kétnapos program keretében két országos igazgató tartott szakmai felkészítést és élettapasztalat-bemutatót (magyarul elmondták, hogy milyen érdekes helyzetekkel kerültek szembe munkájuk során). A helyre igazán nem lehetett panasz, exkluzív környezetben szívhattuk magunkba a tudást, a kaják pedig egyenesen fenségesek voltak. Nem mondom, kedvem támadt eltölteni a szállodában 1-2 napot úgy, hogy a wellness részleget is kipróbáljam, erre majd vezetői előléptetésem után minden bizonnyal sort is kerítek. Nem véletlen, hogy a magyar sportolók is szeretik a helyet, például szombaton jégkorong-válogatottunk ebédelt ott az osztrákok elleni meccs előtt (és a "sógorok" meg a norvégok is ott voltak), így testközelből szemlélhettem a Divízió 1-es VB-re készülő csapatot.

Mielőtt bárki azt hinné, hogy kiestem a bulizási gyakorlatból, álljon itt a hétvégém "forgatókönyve": pénteken 10-től 8-ig Pesten voltam, majd miután hazajöttem, némi táplálékbevitel után a Pokol felé vettem az irányt, ahol karaoke buli volt, a szokottnál gyérebb létszámmal. Másnap reggeli 6 órás felkelési kötelezettségem tudatában nem terveztem hosszúra az ott tartózkodást, azonban sikerült fél 1-ig húznom, így némileg besörözött állapotban tértem haza, ahol egy zuhany után nyugovóra tértem (a kocsmában azonban lezajlott egy érdekes jelenet, amit csak zárójelben jegyzek meg: egy zömök testalkatú, mérsékelten hosszú hajú úr és egy törékeny, 18 éves forma lány élénk szexuális közeledésének voltunk tanúi, ami abban nyilvánult meg, hogy az úriember előbb szinte leszedte a felsőt a csajról csókolózás közben, majd háttal nekünk, takarásból bizony félreérthetetlen kézmozdulatokkal navigált párja alsóneműjében és alsórészében, konkrétan és lényegretörően mondva megujjazta - nyilvános helyen. Felért egy castinggal, az biztos).

Szombaton kelés 6-kor, 10-től 7-ig szeminárium, majd visszaugrottam kedves munkatársamhoz, Fecához átöltözni, ahol már várt rám az időközben megérkezett nagyoroszi partigárda, és már robogtunk is vissza Pestre bulizni. A Hajógyári szigeten eltöltött éjszaka után (Pink és Studio voltak az állomásaink) negyed 5-re értem haza, majd fél 7-kor keltem, és ismét mentem Pestre, de előtte állampolgári jogommal élve és kötelezettségemnek eleget téve elmentem szavazni, és negyed 8-kor leadtam voksomat. Sőt, a szeminárium után a meccsre is odaértem, igaz apám nem merte megkockáztatni a játékom érthető okokból, így a padról szenvedtem végig az összecsapást, ami (mint már korábban említettem) 1:1-es döntetlent hozott. Ezután este 8-kor holtfáradtan elaludtam, éjfélkor felébredtem még, és megnéztem a választás eredményeit. Ma megint Pesten voltam...

Na, ennyit tudtam most írni, majd később jelentkezem (elképzelhető, hogy a meccseinkről részletes beszámolóval fogok jelentkezni vasárnaponként).

A bejegyzés trackback címe:

https://dadobacsi.blog.hu/api/trackback/id/tr31916268

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gali Máté · http://hetimate.blogspot.com/ 2010.04.17. 15:48:31

"egy zömök testalkatú, mérsékelten hosszú hajú úr"

Sz. Gábor? :-)

Mellesleg a hokisaink ma lezúzták Dél-Koreát!

Dado bácsi · http://dadobacsi.blog.hu 2010.04.17. 18:24:20

Nem ő volt, az illető nem helybéli :D De elvileg utána hajnal 4-ig reszeltek a Mártonban :D
Ezazzz, látom a fiúkat motiválta, hogy találkoztunk a Ramadában :D:D
süti beállítások módosítása